Вести
Детски тенис Академија Скопје  09-09-2016
 

Ве известуваме дека до моментов пристигнати се пријави за детскиот тенис кој е предвиден да се одигра во Тенискиот клуб Академија-Скопје во периодот 10,09-11,09,2016 година.

 

Пријавени се:

1 црвен тенис
2. портокалов тенис момчиња
3. портокалов тенис девојчиња

 

 

 

 







Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup