Вести
Симева денес игра финале во Шпанија  26-10-2018
Александра Симева успешно го продолжува настапот на Тенис Европа јуниорскиот турнир до 16 години (1 категорија) TORNEO INTERNACIONAL CADETE DE SANXENXO.

Денес  Aleksandra SIMEVA [2] која е поставена за 2 носителка  загуби во финале од Fatma IDRIZOVIC [1, Q]  со резултат 16, 46.

финале 27.10.2018
Aleksandra SIMEVA [2] 16, 46 Fatma IDRIZOVIC [1, Q] 

1/2 финале 26.10.2018
Aleksandra SIMEVA [2] 75, 62 Kira PAVLOVA [4] 

1/4 финале 26.10.2018
Kalin IVANOVSKI [4] 46, 64, 36 David CAO PARDAL  

1/4 финале 25.10.2018
Aleksandra SIMEVA [2] 76(5), 60 -Mafalda GUEDES [7] 

2 коло главен турнир
Kalin IVANOVSKI [4]  6-2, 6-3 Andreas CHAPIDES [WC] 
Aleksandra SIMEVA [2]  63, 6-4Carmen GALLARDO GUEVARA [WC]

1 коло главен турнир
Kalin IVANOVSKI [4]  63, 62 Juan VIGIL BANCIELLA [Q] 
Aleksandra SIMEVA [2]  61, 60  Adriana SUBIAS [Q] 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup