Вести
Курс Ниво 1  19-10-2016
 

Со големо задоволство објавуваме дека курсот од Ниво 1 ќе започне и ќе се организира во периодот од 25-29.10.2016 и 31.10.2016, на терените на Тенискиот клуб Академија ДООЕЛ-Скопје.

ЕДУКАЦИЈАТА ЗАПОЧНУВА НА 25.10.2016 година во 10:30 часот

Адресата на клубот Булевар АСНОМ бб, 1000 Скопје (Терените кои се тврда подлога)

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup