Вести
Трето Отворено првенство на Македонија до 16 години  31-03-2016
 Денес во 12 часот во канцеларијата на МТФ ќе биде извршено извлекување на жребот за третото Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 01.04. до 03.04.2016 година.

Извлекувањето на жребот  ќе се изврши според следната листа на пријавени играчи:
1.јуниори
2. јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње:
Петок: 01.04.2016
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup