Вести
Зелен тенис  17-05-2018

На ден, 18.05.2018 година, во канцелариите на тенискиот клуб Југ-Скопје, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот од 19.05.-21.05.2018 година.

Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое требаше да се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 19.05.-21.05.2018 година,  се откажува поради недоволен број на пријавени учесници.  За турнирот стигнаа пријави само за Срѓан Спасеновски, Елдин Хусеиновиќ и Матеј Арсов.

опис 

 

ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години

 

листа на пријавени

Момчиња

 

девојчиња

 

жребки

Момчиња

девојчиња

 

Распоред за играње

Сабота: 19.05.2018


 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup