Вести
Четврто ОПМ Ветерани  26-04-2018
Ве известуваме дека на ден 26.04.2018 година, со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Oтворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот  28-29.04.2018 година.

Учесниците на турнирот задолжително е потребно да достават уредно пополнета Изјава која задолжително треба да ја завери (со потпис и печат) матичниот клуб кој е член на Македонската Тениска Федерација.

Листата на Учесници на Oтвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- години, во организација на Тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот  28-29.04.2018 година:

1.Ветерани 50-


Жребови:
1.Ветерани 50-


Распоред за играње
1. Сабота, 28.04.2018
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup