Вести
Светската конференција за тренери  12-10-2021
 

Почитувани Претседатели на клубови, тренери, спортски работници,

 

 

Од 5-7 Ноември 2021 ќе се одржи Светската конференција за тренери која ќе биде on-line. Истата ќе биде снимена а тренерите ќе можат по завршување на истата да ги гледаат презентациите без ограничувања, тоа подразбира доколку некој од тренерите не се во можност да се вклучат во живо ќе можат подоцна да ги следат пропуштените презентации. Учеството на оваа конференција согласно Правилникот за тренери носи 10 бодови што е доволно за продолжување на лиценцата за 2022 година.

Подолу е начинот на пријавување, следете ги чекорите прикажани на фотографиите:

1. Доколку немате свој профил на ITF Academy пријавете се на следниот линк: https://www.itf-academy.com

2. Доколку имате свој профил треба да се логирате

3. Откако ќе влезете на својот профил следете ги чекорите опишани на фотографиите:

 


Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup