Вести
Зимско Отворено првенство 18 и детски турнир  23-12-2016
Ве известуваме дека денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 24.12.-27.12.2016 година.

листа на пријавени  јуниори
јуниорки
жребови јуниори
јуниорки

Распоред за играње:
- Сабота 24.12.2016
- Недела 25.12.2016


Во периодот од 24 до 25,12,2016 година во организација на Тенискиот клуб Академија Скопје а на две локации Тенискиот клуб Академија Скопје и Тенискиот клуб ИТЦ Македонија -Скопје ќе се одржи зимски детски турнир црвен и портокалов тенис.
На адреса на Македонската тениска Федерација пристигнаа пријави за:

- црвен тенис -
-портокалов тенис -момчиња 
- портокалов тенис -девојчиња 

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup