Вести
ОПМ 12 ИТЦМ  07-06-2019
На ден 07.06.2019 година, со почеток во во 11:45 часот во канцеларијата на Тенискиот клуб Југ Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб ИТЦМ-Скопје, во периодот од 08.06.-10.06.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за

јуниори и јуниорки до 12 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки 

Жребки:

Јуниори

Јуниорки 

Распоред за играње:

Сабота: 08.06.2019 година
Недела: 09.06.2019 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup