Вести
Србљак, Марковски и Дургути запрени во 1 коло квалификации во Анталија 15К  01-03-2021
Македонските тенисери Горазд Србљак, Обрад Марковски и Бесир Дургути го завршија настапот на ИТФ турирот за Мажи во Анталија, Турција со награден фонд 15.000 УСД.

Тие загубија во 1 коло квалификации, постигнувајки ги следните резултати:

Gorazd Srbljak [13](745 на ИТФ) -  Giuseppe Tresca (1173 на ИТФ) 6-7(0), 6-7(5)
Obrad Markovski (2312 на ИТФ) - Mikail   Alimli (1658 на ИТФ) 2-6, 6-2, 10- 12
Besir Durguti (1490 на ИТФ) - Mathys  Erhard[15] (775 на ИТФ)  1-6, 3-6
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup