Вести
3 ОПМ до 16 и 4 ОПМ до 12  19-04-2019
 

На ден 19.04.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија 20-ти Меморијал Дејан Доновски за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ -Скопје, во периодот од 20.04.-22.04.2019 година.

 

Исто така на ден 19.04.2019 година, со почеток во во 11:45 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје -Скопје, во периодот од 20.04.-22.04.2019 година.

Отворено Првенство на Македонија
20-ти Меморијал Дејан Доновски
за јуниори и јуниорки до 12 години

Отвореното Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 16 години
,

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

Јуниори

јуниорки

Жребки:

Јуниори

јуниорки

 

Јуниори

јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 20.04.2019 година

Сабота: 20.04.2019 година
Недела: 21.04.2019 година

  

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup