Вести
ОПМ Ветерани Тенниспарк Скопје  27-06-2019
На ден 27.06.2019 година, со почеток во во 11:15 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде звршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 29.06.-30.06.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+години

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 29,06,2019 година


  

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup