Вести
ОПМ за Ветерани Тенниспарк Скопје  28-06-2018

На ден, 13.07.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одигра на терените на Тенискиот клуб Прилеп-Прилеп во периодот од 14.07.-16.07.2018 година

 

На ден, 13.07.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50 -МЕМОРИЈАЛ Чичко Перо Савиќ, кое ќе се одигра на терените на Тенискиот клуб Битола-Битола во периодот од 14.07.-16.07.2018 година

опис

Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години

Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- години МЕМОРИЈАЛ ЧИЧКО ПЕРО САВИЌ

 

листа на пријавени

1.јуниори
2. јуниорки

1. Ветерани 50-

 

жребки

1.јуниори

2. јуниорки

1. Ветерани 50-

Распоред за играње

Сабота: 14.07.2018

Сабота: 14.07.2018

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup