Вести
ОПМ 14 МТП и детски тенис Академија  23-08-2019
На ден 23.08.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Мак Тенис Про МТП-Скопје, во периодот од 24.08-26.08.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки 

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 24.08.2019 годинаНа терените на Тенискиот клуб Академија Скопје во периодот од 24.08. до 25.08.2019 година, ќе се одржи детски турнир: црвен и портокалов тенис.  До сега пристигнати се следните пријави:
1. црвен тенис
2. портокалов тенис момчиња
3. портокалов тенис девојчиња

Резултати постигнати на детскиот турнир:
1. Портокалов тенис девојчиња
2. Портокалов тенис момчиња

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup