Вести
Мастерс 18  02-11-2018
На терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 03.11-05.11.2018 година ќе се одржи МАСТЕРС ТУРНИР на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години.
 
Почеток на натпреварите на МАСТЕРС ТУРНИРОТ:  
1. Мастерс турнирот за јуниори  започнува во Сабота 03.11.2018 година во 10:00 часот, а за јуниорки во 12:00 часот. Секое задоцнување повеќе од 15 минути повлекува дисквалификација од понатамошното натпреварување.

2. Извлекување:  Извлекувањето  за Јуниори ќе биде во 20.10.2018 година во 09:50ч асот,   по претходно запишување кое започнува во 09:30, а за јуниорките ќе биде во 11:50 часот по претходно запишување кое започнува во 11:30 часот.опис

МАСТЕРС ТУРНИР на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години

 

листа на поканети тенисери

листа на поканети и потврдени тенисери
1. јуниори 
2. јуниорки

Не го потврдија учеството:
Јуниори: Ѓорѓи Јанкуловски, Христо Плашески, Стефан Чаловски, Андреј Андреевски, Прохор Чамуровски, Берк Бугариќ  и Дамјан Поповски(резерва).
Јуниорките: Ана Ристевска, Марија Еленова, Викторија Веселинова, Дарија Кржовска, Арнина Јаји(резерва) и Ива Петрова (резерва) ,
Слободните места ќе бидат пополнети на лице место со најдобро рангираните кои ќе се запишат на лице место

жребови


1.
 јуниори
2. јуниорки 


  

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup