Вести
Корегирани пропозоции за детски тенис Леонтиќ спорт 21-22.05.2016  13-05-2016
 
Денес по електронски пат Ви беа доставени пропозиции за детски турнир кој е предвиден за периодот 21-22.05.2016 на терените на тениски клуб Леонтиќ спорт-Скопје.

Истите се промените во делот на пошеток на натпреварите и истите можете да ги преземете на следниот линк.
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup