Вести
Отворено првенство за Ветерани  28-04-2017
 
Ве известуваме дека на ден 28.04.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Прилеп-Прилеп, во периодот од 29.04.-01.05.2017 година.

Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+
листа на пријавени 1. ветерани 50-
2.ветерани 50+
жребови 1.ветерани 50-
2. ветерани 50+
распоред Сабота: 29.04.2017
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup