Вести
Детски тенис Југ-Скопје  10-06-2021
На ден 10.06.2021 година, со почеток во 10 часот ќе се одржи  извлекување за  детскиот турнир- црвен и портокалов тенис за момчиња и девојчиња до 10 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 12,06,-13,06,2021 година

детскиот турнир- црвен и портокалов тенис

за момчиња и девојчиња до 10 години 

 

листа на пријавени

Црвен тенис

Портокалов тенис момчиња

Портокалов тенис девојчиња

жребки

 

Црвен тенис

Портокалов тенис

момчиња

Портокалов тенис девојчиња

распоред за играње

Сабота: 12.06.2021

  

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup