Вести
Отворено Првенство на Македонија до 12 години  16-06-2017
Ве известуваме дека на ден 16.06.2017 година, со почеток во 11 часот, во просториите на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ИТЦ Македонија-Скопје, во периодот од 17-19.06.2017 година.

     Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години
листа на пријавени: 1. јуниори
2. јуниорки
жребови: 1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње: Сабота: 17.06.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup