Вести
ОПМ 12 години  11-10-2018
 

На ден 12.10.2018 година, со почеток во 11 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години,  кое ќе се одржи во периодот од 13.10.-15.10.2018 година, на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје.


Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години 

листа на пријавени

1. јуниори
2.
јуниорки

жребки

1. јуниори
2. јуниорки

распоред за играње

Сабота: 13.10.2018

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup