Вести
Зимско Отворено Првенство на Македонија до 14  20-01-2017
Ве известуваме дека денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 21.01.-24.01.2017година.

        Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години
листа на пријавени учесници 1. јуниори
2. јуниорки
жребови 1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота 21.01.2017
Недела 22.01.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup