Вести
Амар Хусеиновиќ и Катја Ивановска се Државни прваци до 14 години  02-09-2020
 

На ден 03.09.2020 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Државното Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години,   кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 05.09.-07.09.2020 година.


Државно Првенство за
јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

јуниори
јуниорки

жребки

јуниори
јуниорки

распоред за играње

Сабота: 05.09.2020
Недела: 06.09.2020

  

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup