Вести
ОПМ 14 -Охрид  01-08-2018
На ден 01.08.2018 година, со почеток во 11 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години,  кое ќе се одржи во периодот од 03.08-05.08.2018 година, на терените на тенискиот клуб Охрид-Охрид.

Отвореното првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 14 години

 

листа на пријавени

1.  јуниори
2. јуниорки

жребови

1. јуниори
2. јуниорки

распоред за играње

Петок: 03.08.2018 
Сабота: 04.08.2018

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup