Вести
1 ЗОПМ Мажи и Жени  25-02-2021
На ден 25.02.2021 година (ЧЕТВРТОК), со почеток во 11 часот, во канцеларијата на ТФСМ,  ќе се изврши извлекување за  Зимското Отворено Првенство на Македонија за Мажи и Жени кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ- Скопје, во периодот од 27,02,-02,03,2021 година.


 

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за Мажи и Жени

 

листа на пријавени

Мажи

Жени

жребки

Мажи

Жени 

 

распоред за играње

Сабота: 27.02.2021
Недела: 28.02.2021

 
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup