Вести
Пресек ранг листи за Европските индивидуални првенства до 14, 16 и 18 години  14-06-2021
 

Почитувани,

 

Во периодот од 19-25 Јули 2021 се одржуваат Европските индивидуални првенства до 14, 16 и 18 години. ТФСМ пријави учество на истите а изборот на играчи ќе се изврши во периодот 14-18 Јуни 2021 година а ќе бидат земени ранг листите од 14 Јуни 2021 година.

 

Ве молиме да ги известите вашите натпреварувачи кои согласно одлуката за критериуми за избор на репрезентативци влегуваат во тесниот избор.

 

Со почит,

Горан Шевченко

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup