Вести
2-ро ЗОПСМ 18  13-02-2020
На ден 14.02.2020 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк-Скопје, во периодот од 15.02.-17.02.2020 година.

Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 18 години
 

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 15.02.2020 година

Недела 16.02.2020 година

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup