Вести
1 Зелен турнир- Академија  31-01-2019
На ден 01.02.2019 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Зелениот турнир , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија -Скопје, во периодот од 02.02-04.02.2019 година.

Mинимален број на учесници за одржување на турнирот од 2019 година  е 4 учесници.Зелен тенис

листа на пријавени:

момчиња
девојчиња

Жребови

момчиња
девојчиња

Распоред за играње

Сабота: 02.02.2019

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup