Вести
Зелен Турнир ТК Тенниспарк Скопје-Скопје  04-05-2017
 
Ве известуваме дека на ден 05.05.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 06.05 до 08.05.2017 година.

зелен турнир
листа на пријавени 1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1.момчиња
2. девојчиња
распоред Сабота: 06.05.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup