Вести
детски тенис ИТЦМ-Скопје  22-10-2020
На ден 22.10.2020 година, со почеток во 12 часот, ќе се изврши извлекување за Национален Турнир во Детски енис  црвен и портокалов тенис за момчиња и девојчиња до 10 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ИТЦМ-Скопје, во периодот од 23.10-24.10.2020 година.


Натпреварите од ПОРТОКАЛОВИОТ ТЕНИС за МОМЧИЊА   започнуваат во Петок, на 23.10.2020 година во 10:оо часот. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВИОТ ТЕНИС ДЕВОЈЧИЊА   започнуваат во Петок, на 23.10.2020 година Не Пред  11:оо Часот.
Натпреварите  од  ЦРВЕНИОТ ТУРНИР започнуваат во Петок, на 23.10.2020 Не Пред 14,00 часот.


ПРОТОКОЛOТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАТПРЕВАРИ на ТФСМ

ДЕТСКИ ТЕНИС

 

листа на пријавени

црвен тенис
портокалов тенис- момчиња 
портокалов тенис- Девојчиња

жребки

црвен тенис
портокалов тенис- момчиња 
портокалов тенис- Девојчиња

распоред за играње

Петок, 23.10.2020 


Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup