Вести
Отворено првенство за Ветерани  02-09-2016
Ве известуваме дека денес со почеток во 101часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 30+ и 50+ години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Мак Тенис Про-МТП-Скопје, во периодот од 03.09.-05.09.2016 година

 

опис         Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 
листа на пријавени - ветерани 30
- ветерани 50
жребови - ветерани 30
- ветерани 50
распоред за играње
Сабота: 03.09.2016
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup