Вести
5-ти Меморијал Александар Славковски  31-05-2017
 Ве известуваме дека на ден 01.06.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир кој е дел од фестивалот на детски тенис 5-ти Меморијал Александар Славковски, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 02.-04.06.2017 година.

5-ти Меморијал Александар Славковски-  ЗЕЛЕН ТЕНИС
листа на пријавени 1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. момчиња
2. девојчиња
распоред Петок: 02.06.2017
Сабота: 03.06.2017


Во истиот период само со почеток во Сабота ќе се одржи и Детскиот турнир (црвен и портокалов тенис) Меморијал Александар Славковски терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 03.-04.06.2017 година
листите на досега пријавените натпреварувачи ќе се објават на 01.06.2017 година
- црвен тенис- 26 учесници
- портокалов тенис момчиња- 42 учесници
- портокалов тенис -девојчиња - 20 учеснички


Вкупно пријавени учесници на Фестивалот 5-ти Меморијал Александар Славковски се 146 учесници
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup