Вести
резултати Велес Опен 2017  11-09-2017
 

На ден 11.09.2017 година, со почеток во 12 часот, во канцеларијата на МТФ, ќе биде извршено извлекување  Отвореното Првенство на Македонија за Мажи и Жени, Велес Опен 2017 година, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот 14.09.-17.09.2017 година.

До сега на адреса на Македонската Тениска Федерација пристигнати се следните пријави:
-     Мажи
-     Жени

Жребки:
-    Мажи
-    Жени

Распоред за играње:
-    четврток 14.09.2017
-    петок 15.09.2017


  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup