Вести
ДПМ 14 и ОПМ Ветерани  30-04-2019

На ден 02.05.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за Државно Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје -Скопје, во периодот од 03.05.-05.05.2019 година.

 

Исто така на ден 02.05.2019 година, со почеток во во 12:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде звршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот од 04.05.-06.05.2019 година.

Државно Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 14 години

Отвореното Првенство на Македонија за 
Ветерани 50- и 50+ години
,

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

 

Ветерани 50-
Ветерани 50+

Жребки:

Јуниори

Јуниорки 

 

Ветерани 50-
Ветерани 50+

Распоред за играње:

Петок: 03.05.2019
Сабота: 04.05.2019 година

Сабота: 04.05.2019  година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup