Вести
Мастерс 16  01-11-2019
 

На терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 02.11.-04.11,2019 година ќе се одржи Мастерс Турнир за јуниори јуниорки до 16 години.


Почеток на натпреварите:  Мастерс турнирот за јуниори започнува во Сабота 02.11.2019 година во 10:00 часот, а за јуниорки во 12:00 часот. Секое задоцнување повеќе од 15 минути повлекува дисквалификација од понатамошното натпреварување.


Извлекување:  Извлекувањето  за јуниори ќе биде во Сабота 02.11.2019 год.  во 09:50 часот,   по претходно запишување кое започнува во 09:30, а за јуниорките ќе биде во 11:50 часот по претходно запишување кое започнува во 11:30 часот.

Согласно пропозициите за празните места на лице место може да се запишат и дополнителни заинтересирани кои се на Ранг листата во соодветната категорија и конкуренција.

 

опис

Мастерс Турнир за јуниори и јуниорки до 16 години

 

листа на пријавени
листа на поканети тенисери

листа на поканети и потврдени тенисери
1. јуниор
и
2. јуниорк
и

жребови

1. јуниори    -  на лице место
2. јуниорки  - на лице место

распоред за играње

на лице место

  

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup