Вести
спроведување селекција за избор на ученици од 1ва година од Националната Спортска Академија - Тенис во учебната 2020/2021 година  28-05-2020
 

ИНФОРМАЦИЈА:

за спроведување селекција за избор на ученици од 1ва година од Националната Спортска Академија - Тенис во учебната 2020/2021 година

 

ЛОКАЦИЈА И ТЕРМИНИ ЗА ИЗБОР НА УЧЕНИЦИТЕ:

1ва и 2ра ИЗБОР/СЕЛЕКЦИЈА *

ТК Југ – Скопје, Градски парк ББ, Скопје

ТЕРМИН: 28 Maj 2020 (Четврток), 10.00 часот

 

*Поради пандемијата Ковид-19, селекцијата ќе се одржува по посебен протокол по два тенисери на терен и три членови на комисијата, во термини однапред дефинирани.

 

Контакт за дополнителни информации: Горан Шевченко 070/233243 (goransev@yahoo.com) или Глигор Санев 075/351118 (gsanev@gmail.com).

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup