Вести
Источно Еврепски Шампионат до 14 години-1 недела  05-03-2019
    
   Јана Стојанова         Ива Јованова     Марко Стоилковски  Борјан Николовски     Илија Мартиноски

Македонската Јуниорска репрезентација отпатува на Источно Европскиот Шампионат за јуниори и јуниорки до 14 години, во Анталија, Турција.
Македонската Репрезентација е во следниот состав:
1. Јана Стојанова
2. Ива Јованова
3. Марко Стоилковски
4. Борјан Николовски
5. Илија Мартиноски- капитен
Натпреварите ке се одигруваат за пласман на секое место и ке се играат два Шампионати
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup