Вести
ОПМ 12, Мастерс 16 и Ветерани  21-10-2016
       Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кој
ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Евросет -Скопје, во периодот од 22.10.-24.10.2016 година

2.    Мастерс турнирот на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години до сега учеството го имаат потврдено 6 јуниори и 8 јуниорки.

 Тоа значи дека на лице место можат да дојдат и запишат сите рангирани играчи, но на турнирот ке влезе најдобро рангираната резерва.


3.    Мастерс турнирот на Македонија за Ветерани до сега учеството го имаат потврдено 8 Ветерани 50- и 8 Ветерани 50+

опис         Отвореното првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години
Мастерс турнир
за јуниори-ки
 до 16 години
Мастерс турнир
за Ветерани
листа на пријавени - јуниори
- јуниорки
- јуниори
- јуниорки
-Ветерани 50-
-Ветерани 50+
жребови - јуниори
- јуниорки
- јуниори
- јуниорки
-Ветерани 50-
-Ветерани 50+
распоред за играње Сабота: 22.10.2016
Недела: 23.10.2016

на лице место на лице место

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup