Вести
Новогодишен фестивал детски тенис  09-01-2020


На терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје- Скопје во периодот од 28.12.-30.12.2019 година, се одржа детски турнир: црвен,портокалов и зелен тенис.

Постигнати резултати:


1. Црвен тенис

2. Портокалов тенис момчиња
3. Портокалов тенис девојчиња
4. зелен тенис момчиња

5. зелен тенис девојчиња

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup