Вести
Резултати од селекција спортска гимназија за учебната 2016/2017  09-06-2016


 

Резултати од 1ва селекција 6,7 и 8 Мај 2016

Ред. Број

Име и Презиме

Град

Датум на раѓање

Бодови од ранг-листа Tennis Europe

Бодови од ранг-листа МТФ

Бодови од Тест ИТН

Вкупно освоени бодови

Забелешка

1

Енсар Пепиќ

Скопје

12.10.2001

5

20

45

70

Да дојде на втора селекција

2

Ана Петровска

Скопје

16.11.2001

0

10

45

55

Да дојде на втора селекција

3

Благојче Марџов

Штип

30.09.1999

0

0

30

30

Да дојде на втора селекција

4

Филип Илиев

Скопје

16.08.2000

0

0

30

30

Да дојде на втора селекција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Резултати од 2ра селекција 20 Мај 2016

Ред. Број

Име и Презиме

Град

Датум на раѓање

Бодови од 2ра селекција

Забелешка

1

Енсар Пепиќ

Скопје

12.10.2001

100

Ги исполнува условите за упис во 1ва година

2

Ана Петровска

Скопје

16.11.2001

80

Ги исполнува условите за упис во 1ва година

3

Филип Илиев

Скопје

16.08.2000

78

Ги исполнува условите за упис во 2ра година

4

Благојче Марџов

Штип

30.09.1999

79

Не ги исполнува условите за упис во 3та година согласно неговата возраст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За дополнителни информации обратете се на 070/233243 секој работен ден;

Сите кандидати кои се примени во академијата до 8 Јуни 2016 треба по електронски пат да се изјаснат дали се запишуваат;

Сите кандидати кои се примени да дојдат во МТФ да ги подигнат потврдите за упис.

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup