Вести
ОПМ 12,18 и Ветерани  07-10-2016
     Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години,
кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 08.10.-10.10.2016 година

2.    Со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 08.10.-10.10.2016 година

3. Со почеток во 10 часот ќе биде извршено извлекувањето за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+, а кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Евросет-Скопје, во периодот од 08.10.-10.10.2016 година


опис         ОПМ
за Ветерани
50- и 50+
,
OPM
за јуниори-ки
 до 18 години
ОПМ за јуниори-ки
до 12 години
листа на пријавени - ветерани 50-
- ветерани 50+
- јуниори
- јуниорки
- јуниори
- јуниорки
жребови - ветерани 50-
- ветерани 50+
- јуниори
- јуниорки
- јуниори
- јуниорки
распоред за играње Сабота: 08.10.2016
Сабота: 08.10.2016 Сабота: 08.10.2016
Недела: 09.10.2016

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup