Вести
Капитен на Јуниорски репрезентации на Македонија  14-03-2018
Ве известуваме дека од страна на Македонската Тениска Федерација за Капитен на Јуниорските репрезентации на Македонија е назначен Слободан Бачварски
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup