Вести
Регионална конференција за тренери  17-11-2020
 
ИТФ Регионална конференција за тренери - пријавата е отворена
Како да се пријавите:
1. Отворете профил на ITF-Academy: https://www.itf-academy.com
2. Кога ќе влезете во менито одберете: Face to Face
3. Во Available courses одберете го курсот во зависност од говорното подрачје
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup