Вести
Среќни Новогодишни и Божиќни Празници  26-12-2016

 Среќни Новогодишни и Божиќни Празници


Ви посакуваме Новата 2017 година да Ви биде исполнета со многу здравје, среќа и успеси.Македонска Тениска Федерација

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup