Вести
3-то ЗОПМ до 18 години  21-03-2019
а ден 22.03.2019 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Трето Зимско Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 23.03.-25.03.2019 година.

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 18 години

листа на пријавени:

јуниори
јуниорки

Жребови

јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 23.03.2019 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup