Вести
Среќна Нова 2018 година  07-01-2018
 

Тимот на Македонската Тениска Федерација

 

Ви посакува многу успех, здравје и среќа во Новата 2018 година

 

Среќна Нова Година и Срекни Божиќни празници

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup