Вести
ОПМ 16 и Црвен и портокалов тенис  19-04-2018
На ден, 20.04.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 21.04.-23.04.2018 година


На терените на Тенискиот клуб Тумба-Куманово, во периодот од 21.04.-23.04.2018 година ќе се одржи турниорот од проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис. Рокот за пријава е до 14 часот на 19.04.2018 година.

Листата на пријавени ќе биде објавена на ден 20.04.2018 година во 9 часот.

опис 

 

проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис

 

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години

листа на пријавени

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3. црвен тенис

 1. јуниори
2. јуниорки

жребки

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3.црвен тенис

 

 1.јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње

 на лице место

 Сабота: 21.04.2018
Недела: 22.04.2018

 


  
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup