Вести
Отворено Првенство на Македонија до 16 години  03-06-2016
Денес со почеток во 10 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на Тениски клуб Евросет-Скопје, во периодот од 04.06.-06.06.2016 година

На адреса на МТФ до сега се пристигнати пријави за следните натпреварувачи:
1.јуниори
2.јуниорки
ПОРАДИ НЕДОВОЛЕН БРОЈ НА ПРИЈАВЕНИ ЈУНИОРКИ, ЖЕНСКИОТ ТУРНИР НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ

Жреб
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње:
1. Сабота, 04.06.2016 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup