Вести
ОПМ 12 ГОДИНИ-ПРИЛЕП  12-07-2019
На ден 12.07.2019 година, со почеток во 12 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Прилеп-Прилеп, во периодот од 13.07.-14.07.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

листа на пријавени

јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 13.07.2019 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup