Вести
Листа на пријавени за обука за допингот во спортот  22-12-2016
 

Ве известуваме дека Македонската Тениска Федерација во соработка со Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија и Анти Допинг Комисијата на РМ организира еднодневна обука за допингот во спортот.

 

Обуката ќе ја изврши Претседателот на Анти Допинг Комисијата на РМ, др. Илија Стоилов, а на следните теми

 

1.     Допингот во спортот и допинг стапици

2.     Дозвола за терапевтска употреба на забранети супстанци и начин на аплицирање

 

Обуката ке се одржи на ден 22.12.2016 година со почеток во 12 часот (и ке заврши најдоцна до 14 часот) во  Тенискиот клуб Југ-Скопје.


На адреса на Македонската Тениска Федерација до крајниот рок за пријава пристигнаа следните пријави за учество на обуката:

RB PREZIME IME KLUB пријавен потпис
1 Шевченко Горан гимназија trener да  
2 Бачварски  Слободан гимназија trener да  
3 Гигов Томе гимназија trener да  
4 Караџоски Томе гимназија trener да  
5 Жеваировски Аритон гимназија trener да  
6 Диманоски Златко гимназија trener да  
7 Јанкуловски Бојан гимназија teniser да  
8 Велкоска  Теона гимназија teniser да  
9 Дуковски Марко гимназија teniser да  
10 Стојановски Стојан гимназија teniser да  
11 Андреевски Андреј гимназија teniser да  
12 Чамуровски Прохор гимназија teniser да  
13 Веселинова Викторија гимназија teniser да  
14 Еленова Марија гимназија teniser да  
15 Чаловски Стефан гимназија teniser да  
16 Плашевски Христо гимназија teniser да  
17 Таневска Јана гимназија teniser да  
18 Андонов Лука Љубен гимназија teniser да  
19 Пепиќ Енсар гимназија teniser да  
20 Петоевска  Ана гимназија teniser да  
21 Санев Глигор гимназија teniser да  
22 Санев Глигор гимназија mentor да  
23 Крстевска-Кајчевска Ана гимназија mentor да  
24 Поповски Ацо гимназија mentor да  
25 Мицевски Драган гимназија mentor да  
26 Ѓеорѓиевски Филип тренер да  
27 Андреевски Христо родител да  
28 Србљак Горазд тенисер да  
29 Огњановиќ Зоран тренер да  
30 Кажлевски Филип родител да  
31 Илиевски Горан тренер да ?  
32 Андонов Владимир тренер да  
33 Marinkovi} Dejan trener da  
34 Tomovski Marjan trener da  
35 Dimkovski Dalibor trener da  
36 Tomovski Goran trener da  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup