Вести
Зелен турнир ТК МТП  21-07-2016
Ве известуваме дека  зелениот турнир кој беше предвиден да се одржи на тениските терени на Тениски клуб МТП-Скопје во периодот од 23-25.07.2016 година, поради мал број на пријавени учесници, се поместува за нареден период за кој дополнително ќе бидете известени (крај на август или прва половина септември).

Сите учесници кои ја имаат подмирено котизацијата за учество на турнир кон клубот ги известуваме дека ќе можат да ја искористат за истиот турнир кој ќе се одржи во период за кој дополнително ќе бидете известени  (крај на август или прва половина септември)
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup